پربحث ترین اخبار
گالری عکس
پربازدید ترین اخبار
تازه های سایت
دومین جلسه کمیسیون انجمن های علمی با موضوع جایگاه انجمن های علمی در توسعه دریامحور در محل سالن جلسات معاونت پژوهشی وزارت عتف برگزار گردید.
فراخوان پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (phD) به شیوه پژوهش‌ محوری توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس ‌شناسی و علوم جوی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ اعلام شد.
مجمع عمومی سالانه پیانک (AGA2024) با حضور مدیر کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی و نمایندگان 53 کشور عضو انجمن در کیپ تاون، پایتخت آفریقای جنوبی، آغاز به کار کرده است.
خلیج فارس برای جهان، منطقه و ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد، به گونه ‌ای که آن را «هارتلند»* نظام بین‌ الملل در قرن ۲۱ نامیده ‌اند. این دریای نیمه‌ بسته از دید بسیاری مهمترین فضای ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک ایران به شمار می‌ آید.
یک شرکت آمریکایی، نوعی زیردریایی را طراحی کرده که بشقاب ‌پرنده شناور دارد و می ‌تواند هشت سرنشین را به عمق ۲۰۰ متری زیر سطح آب ببرد.
مدیر کل دفتر زیست بوم های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: متاسفانه به دلیل تغییرات اقلیمی چهارمین سفیدشدگی جهانی آبسنگ ‌های مرجانی در خلیج فارس در حال وقوع است.
با هماهنگی صورت گرفته از سوی مجموعه وزارت امور خارجه سفیران کشورهای مختلف از جمله برزیل، کوبا، قرقیزستان، تاجیکستان و پاکستان آمادگی خود را برای حضور در نخستین رویداد بین المللی همتایابی اقتصاد دریامحور ایران در جزیره قشم اعلام کرده‌ اند.
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران گفت: عدم مداخله سازمان ‌‌‌های حاکمیتی در مباحث مرتبط با فرآیندهای اجرایی لجستیک و به حداقل رساندن دولتی بودن فعالیت‌‌‌ ها، از جمله موضوعاتی است که اگر مورد توجه قرار گیرد، سرعت موتور فعالیت بخش خصوصی را بیشتر می‌‌‌کند.
استاندار هرمزگان تحقق مصوبات دور دوم سفر رئیس‌جمهور، عملیاتی کردن محورهای اقتصاد دریامحور و تحقق شعار سال را سه کلان رویکرد استان در سال جاری عنوان کرد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت ‌ها از تصدی ‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران، گفت: طبیعتا نقد کردن ظرفیت های گسترده و فرصت های زیاد در عرصه اقتصاد دریاپایه نیازمند ۲ عرصه عملی و علمی – نظری در کنار یکدیگر است.